Të vjetrit thonë “Budallai nuk ka brirë”, e njëjta gjë vlen edhe për idiotët (22 foto)

Të jetuarit në komunitet është sfidë më vete, kjo për ata që respektojnë rregullat, normat dhe të përbashkëtën.

Ndërsa për të privilegjuarit që klasifikohen si “idiotë të certifikuar” jeta është aq e bukur dhe e qetë sa është për ti pasur zili.

Le të shohin disa shembuj ku idiotllëku është në konkurencë me veten.

People Who Do This Are Just The Worst
E kuptojmë që ndërrove mendje, por lëre aty ku e more.

People Who Leave Fast Food Places Like This
Disa njerëz nuk e vetë-kuptojnë fjalën “vetëshërbim”

People Who Constantly Block The Isles Of Stores To Stand Around And Chat
Nuk ka gjë më të bukur, kur bllokon rrugën me karroca dhe ja nis muhabetit.

These Girls Taking Up 2 Seats Each While Other People Have To Stand
Bravo goca, lum ata qëdo tju marrin për gra

People Hoping To Skip Queues By Standing Like This And Trying To Slip In
Njerëz që nuk presin rradhën si të tjerët, por futen si pa dashje

This
Muzika është jeta, sidomos kur e vendos ne altoparlant ne vend publik

When People Drape Their Hair Over The Backs Of Chairs
Të hëngsha leshrat…e kokës

3 People, 12 Seats
Eh tranziti i gjatë do pak gjumë

70% Off Sales, People Touch Clothes And Throw Them On The Floor
Te paktën, a e gjetët fustanin që po kërkonit?

People Who Do This With Their Shopping Carts
Aty lerë se ka kush paguhet për ti cuar tek vendi.

For The Sake Of All Love That Is Holy, If You Do This, Please Pick A Side And Get Out Of The Damn Way
Ska faj, edhe karroca me rrota është, ka të drejtë ta konsiderojë automjet.

People Who Can’t Pick Up After Themselves
Të kuptojmë vlla, s’kishe takat për ti cuar aty ku i gjete

I Work With An Office Full Of Sadists
U bëftë 100 i zoti i ditëlindjes, ndërsa ata që e prenë tortën kështu, shumë kanë jetuar edhe kaq

There Are Trash Cans Literally At Every Corner In Malls. Why Make Other People Clean Up Your Mess
Aty lihet gota mor karafil / karafile?

People Who Do This
Janë të rinj, këto biseda mu te shkallët do kujtojnë kur të plaken

This Guy At The Coffee Shop Took His Shoes Off And Put His Feet On The Coffee Table
Të përzunë nga zyra se hipje këmbët mbi tavolinë? Maskarenjtë!

I Had To Get Into My Car From The Passenger Seat Because This Person Doesn’t Know What The White Lines Are For
Ka disa që kur marrin viza të bardha, dhe harrojë diferencën me vijat e bardha.

People Who Block Window Seats On Public Transit
Nuk shtyhet udhëtimi me urban, nëse të ulet tjetri afër

My Friend Is A Category 10 Weight Hoarder
Tu shtofshin të mirat dhe girat

A**holes Who Leave Store Shelves Like This
Do ketë qenë Princi i Hirushes që kërkonte këpucën e saktë

People Who Block My School’s Stairwells And Then Leave Them Like This
Thuaja Rini, zhulit që të vlon në gji…ose stomak

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments