Si mund të jetë një makinë nga Apple?

Apple nuk shprehet qartë mbi planet e saj për një makinë elektrike. Por kjo nuk do të thotë se nuk mund të imagjinojmë se si do të ishte makina saj e parë.

Vanarama, një kompani britanike që jep makina me qira, ka ndërtuar një dizajn imagjinar të një makine Apple bazuar mbi estetikën e iPhone, MacBook dhe produkte të tjera, të kombinuar me patentat reale të depozituara nga Apple. Patentat nuk garantojnë që një kompani po ndërton diçka, por janë një tregues i mirë se ata po hulumtojnë mbi të.

Dhe ja se si mund të duket një makinë e ndërtuar nga Apple.

/ Punë Burrash

vanarama-apple-car-concept-images-from-company-patents-004.jpg (1200×800)
vanarama-apple-car-concept-images-from-company-patents-005.jpg (1200×800)
vanarama-apple-car-concept-images-from-company-patents-006.jpg (1200×800)
vanarama-apple-car-concept-images-from-company-patents-007.jpg (1200×800)
vanarama-apple-car-concept-images-from-company-patents-008.jpg (1200×800)
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments