Këto janë librat më të mirë të të gjitha kohërave, sipas Bill Gates

Faqja e njohur Reddit ka një rubrikë mjaft interesante të quajtur “Ask Me Anything” ku personalitete të ndryshme i përgjigjen pyetjeve nga vetë përdoruesit e Reddit.

Në seancën e rradhës ishte i ftuar ish-drejtuesi i Microsoft, Bill Gates, i cili prej dy dekadash, bashkë me ish-gruan e tij, Melindën drejtojnë fondacionin Bill & Melinda Gates.

Mes pyetjeve të shumta, vecuam njërën që u fokusua te librat që vetë Bill Gates lexonte dhe ai rekomandoi disa tituj. / Punë Burrash

1 – How the World Really Works / Vaclav Smil

2 – Grand Transitions / Vaclav Smil

3 – The Better Angels of our Nature / Steven Pinker

The Better Angels of Our Nature: Why Violence Has Declined: Pinker, Steven:  8601300108858: Amazon.com: Books

4 – Coddling of the American Mind / Greg Lukianoff & Jonathan Haidt

5 – Why We’re Polarized / Ezra Klein

Why We're Polarized: Klein, Ezra: 9781476700328: Amazon.com: Books

6 – A Gentleman in Moscow / Amor Towels

A Gentleman in Moscow: A Novel: Towles, Amor: 9780670026197: Books

7 – All The Light You Cannot See / Anthony Doerr

All the Light We Cannot See: The Breathtaking World Wide Bestseller:  Amazon.co.uk: Doerr, Anthony: 9780008138301: Books
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments