Këshilla për ata që shkojnë për herë të parë në bordello (guida e plotë nga bordellar veteran)

Hera e parë në Bordello? (mos merr lule me vete si fillim)

Ky postim synon të jetë një përgjigje për FAQ (Pyetjet e shpeshta) që bëhen në mënyrë të përsëritur, kryesisht nga fillestarët e bordellove, dhe për t’u dhënë atyre përgjigje, meqë në jetën reale të gjithë bëjnë si të ndershëm e më the e të thashë.

Kjo bëhet që cunat e rinj mos ngelen si peshk pa uje, dhe ti bëjnë lekët tym; ndaj po japim disa indikacione të përgjithshme për ti ndihmuar ne përvojat e tyre të para në botën e bordellove.

Puna është se kur futesh aty për herë të parë, vajzat që janë mashtruese e ndjenë me erë dhe pasojat dihen. As qejf, as lekë.

Duhet të kini parasysh se përgjigjet e mëposhtme janë të përgjithshme me qëllim që të mos jepen indikacione për një lloj të caktuar klubi apo të një shteti të veçantë. Ndaj këshillat janë sa më gjithë-përfshirëse, për të përshkruar numrin më të madh të situatave që do duhet të përballeni

1. Pyetje të Shpeshta

2. Si funksionon një bordello?

3. Lexim me detyrim

4. Lexim për qejf

1 – PYETJE TË SHPESHTA

A është e mundur të ruani bagazhet në një dollap me kyç ndërsa qëndroni në klub? 


Në shumicën e bordellove do të keni një dollap me çelës për të ruajtur placka me madhësi sa një çantë shpine apo dhe rrobat tuaja më së shumti. 

Për sendet me vlerë në disa raste mund të keni një kasafortë të vogël.

Do t’ju jepet një çelës ose një byzylyk me kod për të menaxhuar njërën ose të dyja.

Nëse dëshironi të ruani bagazhe relativisht me të madhe se një cantë shpine, këshillohet t’i shkruani ose telefononi klubin para mbërritjes tuaj për t’u siguruar që nuk ka probleme.

A mund të më refuzojnë vajzat?

Në parim, po, në bordellot me çmime shumë të larta rreziku është potencialisht më i ulët por mund të ndodhë.

A jam i detyruar të shkoj i zhveshur brenda klubit?

Jo, në disa vende qëndroni të veshur, në shumicën e bordellove ju jepet një rrobdishan dhe pantofla në hyrje.

Ju mund të qëndroni lakuriq ose me rroba banje.

Ju mund të merni me vete robdishanin ose dhe pantoflat.

A mund të përdor celular aty brenda?

Në përgjithësi, për arsye të dukshme, përdorimi i telefonave ose i tabletave është i ndaluar brenda klubit, megjithatë nëse e mbani në xhep askush s’do ju ndalojë. Por nëse e nxirrni dhe e përdorni do të ishte mungesë respekti për kolegët e tjerë.

Nëse do ju duhet ta përdorni celularin, mos e bëni në vendet ku ka vajza, sepse ato do të ankohen të sigura e klubit dhe mund të rezultojë përvoje negative për ju. Sidoqoftë në xhep mund ta mbani dhe ta kontrolloni në wc herë pas here, sic bëni në shtëpi kur ju mer dashnorja dhe gruja është duke vëzhguar. 

A duhet të mar prezervative ose lubrifikantë? 

Përgjigja është jo, vajzat kanë gjithçka që duhet. Në përgjithësi, zgjedhjet e klubeve marrin masa sic duhet, kështu që dhomat janë plot me llastiqe për ti vendosur tek bananet tuaja. Nëse keni penis shumë të madh atëherë merreni me vete se nuk para mbajnë për dimesione artistike.  Nëse keni prezervativë super të hollë përsëri s’do jetë problem për vajzat. 

Kam frikë nga kontraktimi i një sëmundje ngjitëse seksuale. A kryejnë kontrolle vajzat, a mund të jem i sigurtë?

Shumica e vuan këtë frikë dhe në fakt është drejtë. Nga ky siklet mbrohesh vetëm nëse nuk bën seks. Teorikisht vajzat që bëjnë shpesh seks në bordellot kudo në botë janë më të kujdesshme sesa vajzat normale, të cilat mjaftohen nëse bëjnë njëherë analizat. Kjo nuk vlen për cdo shtet, vendet si Austria dhe Slovenia bëjnë kontrolle shumë më të shpeshta në bordellot e tyre. Për shtete të tjera mirë është të informoheni, qoftë dhe në Google për nivelin e sëmundjeve seksualisht të trasmetueshme.

Duke marrë parasysh këto, rreziku nuk është asnjëherë zero dhe mënyra e vetme për ta ulur atë është pjesërisht të zgjidhni bordello me kosto të lartë pagese (por edhe kjo jo domosdoshmerisht është garanci).

Kudo dhe sido që të jetë situata prezervativi është padyshim i detyrueshëm.

Në përmbledhje: ekziston një rrezik dhe është normale, ju mund të merrni vetëm masa paraprake të sjelljes por ato nuk do t’ju bëjnë domosdoshmërisht 100% të sigurtë. Nëse nuk mund ta menaxhoni këtë frikë, qëndroni më mirë në shtëpi.

2. SI FUNKSIONON NJË BORDELLO

Duke mbajtur parasysh që llojet e ambienteve janë të ndryshme, më poshtë përpiqemi të përshkruajmë me pak fjalë për ata që nuk kanë qenë kurrë (te prostitutat në përgjithësi dhe / ose në një bordello në veçanti) dhe nuk kanë idene më te vogël, sesi funksionon një dhomë pallimi (në këtë rast nuk po flasim për laufahaus, peepshow, etj).

Në parim, pavarësisht nëse klubi është me kosto të ulët, të mesme apo të lartë, ju do të keni një zonë të përbashkët ku pothuajse gjithmonë do të gjeni një banak dhe në disa raste edhe ambiente SPA.

Në këtë zonë të përbashkët, ndonjëherë ka zona ekskluzivisht për klientët, në të cilat prostitutat nuk do të hyjnë (përveç në raste të jashtëzakonshme) dhe pjesa tjetër ku në varësi të rregullave të klubit, vajzat do të jenë në gjendje t’ju afrohen për t’ju kërkuar t’i merrni ato në dhomë ose do të presin te thirren nga ju.

Në përgjithësi, aktet seksuale nuk lejohen në vendet e përbashkëta, por kjo mund të ndryshojë në varësi të shtetit, klubit (kinematë përfaqësojnë zona të lira ku mund të keni një marrëdhënie) dhe madje edhe mbrëmje të veçanta kur ky rregull mund të pezullohet përkohësisht.

Pasi të keni zgjedhur vajzën dhe kohën, vajza do t’ju drejtojë në një zonë private të strukturës me dhoma pak a shumë të bollshme dhe pothuajse gjithmonë të pajisur me të paktën një dush, si dhe krevatin pothuajse gjithmonë dopio.

Në disa klube do të gjeni edhe pasqyra për të shijuar shfaqjen nga kënde të ndryshme dhe mundësinë e vendosjes së muzikës ose përdorimit të një banjo me larje goje si për ju ashtu edhe për vajzën.

Në parim, ambjentet ku do të zhvillohet “ndeshja me demin” do të jenë të mbuluara gjithmonë; shtrati, divani etj. nga një çarçaf “i disponueshëm” ose nga peshqirët të cilët në shumicën e rasteve rregullohen dhe furnizohen vazhdimisht në zona të përbashkëta strategjike në dhomë.

Mbasi prisheni dmth keni mbaruar punë do të ktheheni në pikën fillestare ku keni depozituar paratë tuaja (dollap me kyç, kuti ose të tjera) ose nëse i keni në xhep do të paguani vajzën në fund të shërbimit (për ata që vijnë për seks në hotel, femra paguhet perpara, ketu në shumicën e rasteve ju paguani pas “shërbimit”).

3. LEXIM ME DETYRIM

Këtu janë disa udhëzime që, do të thoja pothuajse unanimisht, ndahen nga komuniteti dashamirës bordellatorë, pa ndonjë renditje të veçantë të rëndësisë.

Informimi para se të shkosh në dhomë

Eshte shuuumë e rëndësishme që gjithmonë të sqaroni me vajzën se çfarë dëshironi të bëni në dhomë:

• BBJ (gojore pa prezervativ)

• HJ (prishje me dorë)

• FK (puthje me gjuhë)

• DATY (Cunnilingio)

• IVF (gishtat në vaginë)

• Tits (kur fut penisin mes cicave, pallim Spanjoll)

• COB (kur i prishesh në trup / te cicat)

• Marrëdhënie seksuale me prezervativ

Në disa klube FK, DATY, FIV, Spanjollja nuk janë përfshirë ose dhe duhet të paguash më shumë, gjithmonë nëse vajza pranon ti bëjë. Çdo gjë që nuk përmendet është pothuajse gjithmonë një shtesë, rimim, BLS ( lëpirjes dhe thithjes se boleve), anal, CIM, COF, masazh i prostatës etj.

Prandaj është thelbësore që gjithmonë të pyesni dhe sqaroni se çfarë prisni të bëni në dhomë në mënyrë që të dini më parë koston dhe të mos gjendeni në një situatë të pakëndshme pasi do mërziteni shumë.

Dëshironi FK apo DFK? Pyesni!

Dëshironi të bëni 30 minuta dele duke e kapur nga flokët? Pyete përpara!

Kohëzgjatja e dhomës

Para se të filloni, gjithashtu bini dakort për kohën me vajzën. 30 minuta duhet të jenë 30 minuta, si dhe 60 ose më shumë.

Në disa vende ku kostoja mesatare e dhomës është e lartë, ky nuk është problem, ndërsa në të tjerët është, kështu që gjithmonë sillni orën ose celularin tuaj në dhomë dhe nëse vendosni ta ndërpritni seancën herët këtë ta bëni vetë, jo ta bëjë vajza tendencialisht për tju hequr qafe më shpejt. Sidomos kur i ka marrë paratë.

Ky është një alarm për mashtrueset, që thjesht presin që ju të vini pas 5 minutash për t’ju ulur dhe për të shkuar tek i eksituari tjetër, fillestar si ty.

Së pari sqaroni gjënë kështu që në atë pikë do të jeni të qetë. Nëse jeni tip që nuk ju pëlqen të bëni muhabet me prostitutën pasi të keni mbaruar punë, mund të bini dakord para se të futeni në dhomë, që pas prishjes tju bëjnë një masazh në trup, apo në koke dhe kjo të vazhdoje me BBJ ose HJ, me një puthje franceze, apo ti fusni duart për minutat e mbetura. Punë për ju, por duhet te bini dakord paraprakisht se çfarë prisni të ndodhi.

Duhet thënë jo ndonjëherë.

Nëse jeni në herën tuaj të parë është e mundur që ta lini veten të pushtohet nga entuziazmi :wink: dhe sapo të hyni, ti shpenzoni lekët me të parën që ose ju kap ose thjesht ju jep “vëmendje”. E rëndësishme është të thuash jo, derisa ta njohësh të gjithë zonën. Sipas eksperiencës, më të mirat i zbulon në fund.

Bakshishet

Kuptoni dhe që keni një lloj përgjegjësie ndaj komunitetit. Kështu që duhet të mendoni mos prishni pazaret. Vajzat janë aty vetëm për lekët, dhe për këtë ato do bëjnë dhe do thonë gjithcka. Mos mendoni që duke i paguar më shumë, keni bërë ndonjë lloj drejtesie hyjnore. Thjesht keni prish pazarin për “kolegët” që do vijnë pas teje për të palluar. Mos harroni, jo është JO.

Dashuria dhe orgazma

Do tju ndoshe shpesh të ndiheni mirë me një vajzë të bordellos dhe shkoni dhe në dhomën tuaj dhe mendoni që po ju ngjit muahbeti. Mos gaboni duke besuar që po gjeni gruan e jetës në bordello si në filmin “Pretty Woman” jeni duke ecur me hapa të sigurtë të ludopatisë që shfaqet shpesh në bixhoz ose në bordello. Shpesh ju mund të mendoni të shkoni te psikologu sepse besoni që ju po u shkatërroni jetën dhe se i keni bërë vajzat të dashurohen me ju. Duhet ta dini se janë nimfomane. S’do tju bëj llogarinë se me meshkuj kalon një vajzë aty dhe sesa të lidhura janë me paratë, se këtë mund ta bëni dhe vetë.

Po meqë po japim këshilla, dijeni se prostitutat e jetojnë shumë shpesh atë situatë dhe dinë shumë mirë si të sillen. Mundohuni ta përmbani veten. Kaq.

4. LEXIM OPSIONAL

Këtu janë disa këshilla praktike që mund ti lexoni ose jo dhe nga të cilat varet shumë personaliteti dhe qëndrimi i individit.

Pastërtia e klubit

Jo të gjitha dhomat janë të njëjta dhe jo të gjitha janë të pastra në të njëjtën mënyrë, në përgjithësi është mirë që në ato klube ku jeni zhveshur të bëni kujdes kur vendosni bythën në kontakt ose cilëndo pjesë të lëkurës tuaj në divane, karrige, kolltuqe kur jeni në zonat e përbashkëta.

Ju mund të vishni të brendshme të tipit boksier, rroba banje ose thjesht të pajiseni me një peshqir, të cilin do ta gjeni në klub, për ta vendosur para se të uleni nëse është e nevojshme.

Dollapët dhe menaxhimi i parave

Në disa klube (jo me kosto të lartë) do të keni në dispozicion një dollap me çelës dhe një kuti tip kasaforte në hyrje të klubit, ose në çdo rast shumë afër vajzave. Duhet të kini parasysh se nëse vendsni aty cdo gjë, mos afroni vajzat, se shumica e prostitutave fusin hundët gjatë pagesës, për të kërkuar më shumë para për të mos thënë frazat e njohura si psh “ato blutë (20 €) nuk më pëlqejnë”, “po më bën një dhuratë?” e të tjera si këto. Kështu mbajni larg nëse doni të jeni të qetë.


Në përgjithësi është mirë të mbani kartëmonedha me shumën e duhur, bazuar edhe në kostot e kërkesave shtesë (50 € cim, 100 € anal), bankënotat 20 € ju bëjnë punë gjithmonë. 

Robdishani.

Tek FKK ose në wellness nëpër robdishanë shpesh futen në xhepa ora, portofole, celularë të cilat jo rrallë mund ti humbasësh, ndodh që ngatërron robdishanin dhe vishni të dikujt tjetër. Pra sytë katër ose mos fusni asgjë në xhepa. Kujdes syzet, se pa to do humbisni rrugën.

Cilat ditë apo muaj duhet të shkoni?

Nëse s’ju pëlqejnë njerëzit shmangni fundjavën, natën e vitit te ri, ditë festash. Nëse po kërkoni ndonjë vajze specifike, por është nga Evropa Lindore, kujtohu për vezët e pashkës, ashtu si ti jepte teta Elsa nga Korca.

Kujdesi për trupin dhe pastërtia

Siç thamë më lart, vajzat në disa raste mund edhe të refuzojnë kërkesën e një klienti për t’u ngjitur në dhomë. Por mësë shumti kjo nuk ndodh se je i moshuar, i ri, i bukur, i shëmtuar, i trashë, i dobët, muskuloz apo i dobët, por sepse ke kërkuar seks me cmim më të ulët sesa kërkojne vajzat.

Mirë është mos jeni si zhuls, se dhe prostitutat janë si vajzat normale, ua shpifni. Kështu që një dush do të ishte një gjë e mirë, nëse jeni pas nje vrapi mes plehrave të Sharrës. Sidoqoftë kjo nuk vlen për ata që lahen, që teorikisht janë shumica.

Gjetja e komshiut beqar në bordello

Sa më larg nga shtëpia aq më mirë, ca të them. Dhe po gjetët ndonjë vartës që punon për ju, ulini rrogën për kërcënim.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments