Ke lëpirë ndonjëherë Porsche? – Tani mundesh, dhe ka shijen e akullores

Prodhimi i artikujve jashtë industrisë së automjeteve nuk është më një gjë e re. Nën logon e Teslas është prodhuar tekila.

Por temperaturat e larta, mesa duket u dha shtysë menaxherëve të marketingut të prodhonin dicka të freskët. E ku ka më fresk, sesa akullorja.

220214_Porsche_x_PrettyCool_WindowDecal_06.24.jpg (1080×1560)

Kuptohet që akulloren e ka prodhuar kompani tjetër, por dizajnin e ambalazhit e ka realizuar vetë Porsche duke zgjedhur modelet dhe ngjyrat e makinave të krijuara prej saj.

Si fillim, akulloret Porsche kanë dalë në shitje vetëm në SHBA se evropianët e kanë mendjen te gazi rus.

/ Punë Burrash

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments