Ka rënë pazari fare. Ishujt po shiten më lirë sesa një apartament tek Gjiri i Lalzit

Po sikur të mund të blini ishullin tuaj privat me të njëjtin çmim sa një apartament privat europian?

Çdo pronë e paraqitur më poshtë është e publikuar në Revistën ‘Private Island’, që është një prej bazave të të dhënave më të mëdha në botë për shtëpi dhe prona.

Big Tancook, Nova Scotia – 56,898 euro

Danhattan, SHBA – 263,281 euro

Majestic, SHBA – 274,982 euro

Bocal, Nikaragua – 292,535 euro

Carabana Sol, Panama – 336,782 euro

Iguana, Nikaragua – 396.951 euro

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments