Ëndërroni të bëni “yp xhixhi” ndërsa fluturoni në lartësinë 1,600 metra?

Seksi në lartësi dikur ishte i mundur vetëm në majë të një mali apo kodre ose nëse e kishte shtëpinë në katin e 5-të dhe plot frikë se mos dikush të kapte gafil me pallosh në dorë.

Por ka kompani që vendosën ta bënin realitet këtë fantazi duke e ofruar si shërbim për çiftet pasionante në privatësi totale.

Kompania “Love Cloud” shërbim, ofron seks në qiellin e shtatë me cmimin 995 dollarë, falë të cilave ju mund ta shfrenoni veten në një lartësi prej 1 mijë e 600 metrash. I gjithë qejfi duhet të përfundojë në 45 minuta, megjithëse ka nga ata që mbarojnë punë ende pa u nisur avioni.

Për ata që duan tu shtohet kohë deri në 1 orë 3 30 minuta, tarifa shkon 1495 dollarë.

Më në fund ajo shprehja “me këmbët në hava” po merr kuptim të vërtetë. / Punë Burrash

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments