Çifti i fejuar jeton retro, me rrobat, shtëpinë dhe makinën si në vitet 1930

Shoqëria jonë është e fiksuar pas modernes dhe risive. Por a keni menduar ndonjëherë nëse gjërat dhe kohët më të mira janë pas nesh, ato ato para nesh? Por një çift gjeti një përgjigje dhe një kurë për këto dilema. 

Ruth Shelley dhe Robert Oestmann vendosën ta hedhin hapa mbrapa dhe të zhvendosin stilin e tyre të jetesës në vitet 1930, e njohur ndryshe si epoka e Depresionit. Por ky ndryshim i stilit të jetës nuk i dëshpëron ata, është e kundërta – çifti i sapo fejuar gjen shumë përfitime dhe përparësi në retro. / Bored Panda

Ky çift i ri britanik jeton si në vitet 1930
Ky çift i ri britanik jeton si në vitet 1930
Ky çift i ri britanik jeton si në vitet 1930
Ky çift i ri britanik jeton si në vitet 1930
Ky çift i ri britanik jeton si në vitet 1930
Ky çift i ri britanik jeton si në vitet 1930
Ky çift i ri britanik jeton si në vitet 1930
Ky çift i ri britanik jeton si në vitet 1930
Ky çift i ri britanik jeton si në vitet 1930
Ky çift i ri britanik jeton si në vitet 1930
Ky çift i ri britanik jeton si në vitet 1930
Ky çift i ri britanik jeton si në vitet 1930
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments