Telefoni Android ju shfaq probleme?! Bëjeni të ri me këto 4 hapa të thjeshtë

Celulari juaj ka filluar të shfaqë probleme? Ekzistojnë disa këshilla të shpejta dhe të thjeshta për t’i dhënë atij “freskimin” që i nevojitet.

Fshini aplikacionet që nuk i përdorni

Fshini aplikacionet që nuk i përdorni kurrë. Mos u mendoni shumë, nuk do t’i përdorni ato tani ose në të ardhmen, kështu që është koha për t’i fshirë. Këto aplikacione jo vetëm që zënë hapësirë ​​në telefonin tuaj, por gjithashtu kanë akses në të dhënat tuaja personale.

Hiqni qafe dosjet e vjetra për të liruar hapësirën

Nëse keni shumë dokumente, informacione të harruara në celularin tuaj saqë nuk i mbani mend që i keni. Nëse nuk ju duhen më, fshijini dhe lironi hapësirën e telefonit.

Përdorni cilësimet e telefonit tuaj celular

Tani mund të ndryshoni çdo cilësim që ju shqetëson për të përmirësuar shpejtësinë dhe funksionimin e celularit tuaj. Për shembull, zgjedhja e modalitetit të errët jo vetëm që do ta bëjë telefonin të duket më mirë vizualisht, por do të kursejë edhe jetëgjatësinë e baterisë.

Personalizoni opsionet tuaja të privatësisë Hapi i fundit është të kontrolloni opsionet e privatësisë dhe t’i personalizoni ato më shumë. Hapni fushën e cilësimeve, shkoni te Privatësia dhe më pas te Menaxhimi i Lejeve. Kontrolloni se cilat aplikacione kanë akses në të dhënat tuaja personale dhe fshini ato që nuk dëshironi të keni. / Albeu

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments