Ja pse astronautët nuk duhet të masturbojnë në kushtet e mungesës së gravitetit

Të jesh astronaut është profesion interesant. Udhëtime në hapësirë, rrogë e mirë, i famshëm në të gjithë botën. Por nga ana tjetër, ndodh që të jesh i vetmuar për muaj larg Tokës. Dhe nuk mundesh as të fërkosh “delfinin” apo të pastrosh “patlixhanin”. Dhe jo për cështje të moralit por të gravitetit.

Ekzistojnë udhëzime të rrepta për astronatutët gjatë momenteve të vetmisë në kushtet e gravitetit zero. Shkencëtarët paralajmërojnë se edhe pika më e vogël e spermës mund të shkaktojë probleme në bord.

Një pikë sperme mund të qarkullojë lirisht kudo nëpër ambientin brenda anijes kozmike dhe mund të lërë shtatzënë cilëndo femër astronaute, madje nga i njëjti burrë në të njëjtin kohë. Sado që të ruhesh, një pikë e vetme sperme mund të gjejë rrugën e saj.

Seksi dhe masturbimi në hapësirë është një makth logjistik. Jo se janë të pamundura, por kanë plot probleme. Imagjinoni të merrni frymë në një ambient të mbyllur, ku oksigjeni mund të përmbajë pika sperme apo edhe pikla nga orgazmat femërore.

Ndaj astronautëve kur ndodhen në hapësirë, u rekomandohet të mbajnë veten si burrat, edhe kur janë gra.

/ Punë Burrash

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments