A do ta dëshironit makinën të lyer me bojën më të zezë në botë?

Ngjyrat më të preferuara të makinave në botë, bazuar në sasinë e shitjeve, janë e bardha, e zeza dhe gria. Por nëse doni ngjyrën më të errët në botë, nga të gjitha bojërat e zeza, kjo realizohet në Japoni, në Koyo Orient Japan dhe bojën e saj Musou Black.

bmw-x6-in-vantablack-2019.jpg (1920×1080)

Musou Black konsiderohet një ndër bojërat akrilike më të zeza në botë me bazë uji, e cila reflekton 0.6 përqind të dritës (dhe thith pjesën tjetër), gjë që shpjegon ngjyrën e saj tmerrësisht të zezë.

E lyer me këtë bojë, makinës nuk i dallohen më detajet, konturet, dhe cdo gjë duket e rrafshët ose thjesht hije.

bmw-x6-in-vantablack-2019.jpg (1920×1080)

Të kesh makinën me bojën më të zezë në botë nuk ka ndonjë përfitim estetik. Por kudo në botë ka tipa, që duan të kenë dicka, vetëm sepse nuk e kanë të tjerët.

/ Punë Burrash

bmw-x6-in-vantablack-2019.jpg (1920×1080)
bmw-x6-in-vantablack-2019.jpg (1920×1080)
bmw-x6-in-vantablack-2019.jpg (1920×1080)
bmw-x6-in-vantablack-2019.jpg (1920×1080)
bmw-x6-in-vantablack-2019.jpg (1920×1080)

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments