Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Ngop Shop Bluza

Ja pse astronautët nuk duhet të masturbojnë në kushtet e mungesës së gravitetit

Të jesh astronaut është profesion interesant. Udhëtime në hapësirë, rrogë e mirë, i famshëm në të gjithë botën. Por nga ana tjetër, ndodh që të jesh i vetmuar për muaj larg Tokës. Dhe nuk mundesh as të fërkosh “delfinin” apo të pastrosh “patlixhanin”. Dhe jo për cështje të moralit por të gravitetit. Ekzistojnë udhëzime të…

Ngop Shop Bluza